...


FAN. Det gör ont allt jävla skit gör ont. Jag vet inte varför och jag vet inte vad jag ska göra för att få det att sluta någon som har någon ide. Jag känner mig sviken, men ingen har svikit. Jag känner mig lurad. Men på vad. Allt jag har är du. Jag pallar inte mer fram och tillbaka hit och dit. jag vill ha ett slut. Men jag vet inte hur för jag vet inte vad det är.  Jag vet att det gör mig arg och ledsen. FAN fan fan. hjälp mig älskling du är den ända som kan och nu orkar jag inte mer för då börjar jag väl gråta så ni får ha det så mkt bättre än mig // bloggaren 

piss dag


Idag har jag varit surf mest hela dagen först fastna låset så kom inte in i skåpet. Sen var vaktmästaren sjuk. Sen hade man glömt matte boken hemma. Sen hade man sen lunch. sen vart det strul på repet. Men sen träffa man älsklingen och då blev man glad igen.
Jag blir bara så jävla arg. Fatta att det inte är så jävla enkelt. Jag är inget proffs som kan allt på en gång. Fan sluta klaga någon gång och ge mig lite tid och ändra inte hela jävla tiden. Hur ska man då veta vad man ska göra och inte göra. Man vet ju fan aldrig vad man ska göra. Ena stunden ska det vara så och nästa ska det vara si. bestäm er.
Jag orkar inte bry mig längre. Gör vad fan ni vill bara ni håller er till en grej och slutar klaga. Det är fan jobbigt att höra det hela tiden ni vet ju hur jag är. Det är inte så jävla enkelt för alla.

Det kändes skönt att få skriva av sig lite hoppas ni haft en bra dag så hörs vi// bloggaren


RSS 2.0